Ozan Tufan Besiktas Transfer / Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın menajerinden Beşiktaş açıklaması! : Siyah beyazlı kulübün yemekte bir araya geldiklerini fakat ozan tufan'la ilgili herhangi bir görüşme olmadığını resmi internet sitesinden açıkladı.

Ozan Tufan Besiktas Transfer / Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın menajerinden Beşiktaş açıklaması! : Siyah beyazlı kulübün yemekte bir araya geldiklerini fakat ozan tufan'la ilgili herhangi bir görüşme olmadığını resmi internet sitesinden açıkladı.. Beşiktaş, fenerbahçe'den ozan tufan'la transfer görüşmesi yapıldığına dair çıkan haberleri yalanladı. Kaldı ki, böyle bir düşünce olmuş olsa ilk olarak ebedi dostumuz fenerbahçe spor kulubü ile görüşme bu iddiaların asılsız olduğunu belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden beşiktaş'ta fenerbahçeli ozan tufan iddiası bomba gibi düştü. Orta saha arayışlarına devam eden beşiktaş'ın fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ozan tufan'a talip olduğu iddiasına ozan tufan'ın menajerinden açıklama geldi. Ozan'ın fenerbahçe ile 2020 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

25 yaşındaki futbolcunun menajerinden transfer açıklaması geldi. Süper lig'den şampiyonlar ligi'ne, avrupa'nın en kaliteli liglerini evlerinize getiren b!p spor'un birbirinden eğlenceli, spor dolu içeriklerinin yer aldığı. Bursaspor'dan 7 milyon euro karşılığında 20 yaşında fenerbahçe'ye transfer olan ozan tufan, sarı lacivertli ekipte 3. Sergen yalçın'ın ozan tufan isteği karşılığında fenerbahçe'nin adem ljajic'i istemesi de sarı lacivertli camiayı ayağa kaldırdı. Devler ligi'ne uçmak için saldır kartal!

Ozan Tufan'dan flaş ayrılık kararı! Beşiktaş... - Sayfa 1 ...
Ozan Tufan'dan flaş ayrılık kararı! Beşiktaş... - Sayfa 1 ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Yönetimin kararını bekleyen ozan tufan, şu ana kadar beşiktaş ile bir görüşme yapmadı. Transfer sürecinin artık resmen başlamasıyla beşiktaş da en büyük rakiplerinden fenerbahçe'nin yıldız ismine göz koyduğunu gösterdi. A spor'un haberine göre ise beşiktaş, ozan tufan'ın transferi konusunda bursaspor ile her konuda anlaştı. Fenerbahçe sportif direktörü damien comolli, ozan tufan 'ın takımda kalacağını söylemesine rağmen milli futbolcu henüz hiçbir resmi karşılaşmada forma şansı bulamadı. Transfer döneminde son günlere girilmişken, önemli gelişmeler yaşanıyor. Dalga konusu oldu 20 yaşındaki futbolcunun 2012 yılında attığı tweetler sosyal medyada dalga konusu oldu. Yapılan ilk görüşmelerde bursaspor'un ozan için 6 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtilirken iki tarafın yarın tekrar bir araya geleceği ve takas için görüşüleceği açıklandı. Ozan'ın fenerbahçe ile 2020 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sergen yalçın'ın ozan tufan isteği karşılığında fenerbahçe'nin adem ljajic'i istemesi de sarı lacivertli camiayı ayağa kaldırdı.

A spor'un haberine göre ise beşiktaş, ozan tufan'ın transferi konusunda bursaspor ile her konuda anlaştı. Beşiktaş'ın ozan için bir kez daha teklif yapması durumunda tolgay'ın bu defa pakette yer alıp almayacağı bilinmiyor. A spor kanalının iddiasına göre; Siyah beyazlı kulübün yemekte bir araya geldiklerini fakat ozan tufan'la ilgili herhangi bir görüşme olmadığını resmi internet sitesinden açıkladı. Beşiktaş yönetimi partizan maçı öncesinde ozan tufan'ın menajeri mirsad türkcan ile bir araya gelmişti. Orta saha arayışlarına devam eden beşiktaş'ın fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ozan tufan'a talip olduğu iddiasına ozan tufan'ın menajerinden açıklama geldi. Ozan tufan'ın beklentilerinin çok uzağında kaldığını belirten semih özsoy, beşiktaş başkanı fikret orman'ın ozan tufan için kapılarını çaldığını açıkladı. Teknik direktör ersun yanal ise 23 yaşındaki orta saha için henüz net bir karar vermiş değil. Yönetimin kararını bekleyen ozan tufan, şu ana kadar beşiktaş ile bir görüşme yapmadı. Kaldı ki, böyle bir düşünce olmuş olsa ilk olarak ebedi dostumuz fenerbahçe spor kulubü ile görüşme bu iddiaların asılsız olduğunu belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Spor ailesinin bir üyesi olan mirsad türkcan'ın daveti üzerine, sırbistan'da başkanımız. Transferde ağır ama emin adımlarla ilerleyen beşiktaş'tan çok flaş bir hamle geldi… takvim'in haberine göre; Dalga konusu oldu 20 yaşındaki futbolcunun 2012 yılında attığı tweetler sosyal medyada dalga konusu oldu.

Beşiktaş'ın ozan için bir kez daha teklif yapması durumunda tolgay'ın bu defa pakette yer alıp almayacağı bilinmiyor. Beşiktaş, fenerbahçe'den ozan tufan'la transfer görüşmesi yapıldığına dair çıkan haberleri yalanladı. Transferde devleri peşinden koşturan bursaspor'un parlayan yıldızı ozan tufan'ın 17 yaşında attığı tweetler görenleri güldürdü. Bursaspor'dan 7 milyon euro karşılığında 20 yaşında fenerbahçe'ye transfer olan ozan tufan, sarı lacivertli ekipte 3. Süper lig'den şampiyonlar ligi'ne, avrupa'nın en kaliteli liglerini evlerinize getiren b!p spor'un birbirinden eğlenceli, spor dolu içeriklerinin yer aldığı.

Ozan Tufan Beşiktaş'a transfer olacak mı? Resmi açıklama ...
Ozan Tufan Beşiktaş'a transfer olacak mı? Resmi açıklama ... from iaftm.tmgrup.com.tr
25 yaşındaki futbolcunun menajerinden transfer açıklaması geldi. A spor kanalının iddiasına göre; Fenerbahçe spor kulübü futbolcularından ozan tufan'ın kulübümüze transfer olacağı yönünde basında çeşitli haberler ve iddialar yer aldığını görmekteyiz. Teknik direktör ersun yanal ise 23 yaşındaki orta saha için henüz net bir karar vermiş değil. Fenerbahçe'de yarattığı hayal kırıklığı nedeniyle kadro dışı bırakılan ve birleşik arap emirlikleri'ne. Yönetimin kararını bekleyen ozan tufan, şu ana kadar beşiktaş ile bir görüşme yapmadı. Ozan tufan beşiktaş'a transfer olacak mı? Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş'in ısrarla istediği ozan tufan için yönetim, bursaspor'la 7 milyon euro veli kavlak karşılığında anlaştı.

Dalga konusu oldu 20 yaşındaki futbolcunun 2012 yılında attığı tweetler sosyal medyada dalga konusu oldu.

Devler ligi'ne uçmak için saldır kartal! Orta saha arayışlarına devam eden beşiktaş'ın fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ozan tufan'a talip olduğu iddiasına ozan tufan'ın menajerinden açıklama geldi. Bursaspor'dan 7 milyon euro karşılığında 20 yaşında fenerbahçe'ye transfer olan ozan tufan, sarı lacivertli ekipte 3. Transfer sürecinin artık resmen başlamasıyla beşiktaş da en büyük rakiplerinden fenerbahçe'nin yıldız ismine göz koyduğunu gösterdi. Isla, şener ve dirar'dan birini istediği ortaya çıktı. Ozan tufan'ın beklentilerinin çok uzağında kaldığını belirten semih özsoy, beşiktaş başkanı fikret orman'ın ozan tufan için kapılarını çaldığını açıkladı. Yapılan ilk görüşmelerde bursaspor'un ozan için 6 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtilirken iki tarafın yarın tekrar bir araya geleceği ve takas için görüşüleceği açıklandı. 25 yaşındaki futbolcunun menajerinden transfer açıklaması geldi. Teknik direktör ersun yanal ise 23 yaşındaki orta saha için henüz net bir karar vermiş değil. Mert hakan yandaş ve jose sosa'nın transferleri sonrası ilk 11'deki yeri tehlikeye giren ozan tufan konusundaki son kararı. A spor'un haberine göre ise beşiktaş, ozan tufan'ın transferi konusunda bursaspor ile her konuda anlaştı. Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş'in ısrarla istediği ozan tufan için yönetim, bursaspor'la 7 milyon euro veli kavlak karşılığında anlaştı. Ozan tufan geçen sezon ligde 33 maçta 6 gol ve 6 asisle oynayarak toplam 12 gole direkt olarak katkıda bulundu.

Beşiktaş'ın ozan tufan ile ilgili bir transfer düşüncesi veya bir planı bulunmamaktadır. Transfer sürecinin artık resmen başlamasıyla beşiktaş da en büyük rakiplerinden fenerbahçe'nin yıldız ismine göz koyduğunu gösterdi. Fenerbahçe sportif direktörü damien comolli, ozan tufan 'ın takımda kalacağını söylemesine rağmen milli futbolcu henüz hiçbir resmi karşılaşmada forma şansı bulamadı. Orta saha arayışlarına devam eden beşiktaş'ın fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ozan tufan'a talip olduğu iddiasına ozan tufan'ın menajerinden açıklama geldi. Yönetimin kararını bekleyen ozan tufan, şu ana kadar beşiktaş ile bir görüşme yapmadı.

Beşiktaş'ın Ozan Tufan teklifi ortaya çıktı! İşte ...
Beşiktaş'ın Ozan Tufan teklifi ortaya çıktı! İşte ... from img.fanatik.com.tr
Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden beşiktaş'ta fenerbahçeli ozan tufan iddiası bomba gibi düştü. Beşiktaş, fenerbahçe'den ozan tufan'la transfer görüşmesi yapıldığına dair çıkan haberleri yalanladı. Transfer döneminde son günlere girilmişken, önemli gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş kulübü, ozan tufan'ın transferiyle ilgili çıkan haberleri yalanladı. Beşiktaş ezeli rakibine bu iki ismin sonuçsuz kalan bu transfer operasyonunun ardından sezonun başlamasıyla beraber önce ozan tufan ardından da dirar fenerbahçe'de kadro dışı kaldı. Orta saha arayışlarına devam eden beşiktaş'ın fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ozan tufan'a talip olduğu iddiasına ozan tufan'ın menajerinden açıklama geldi. Beşiktaş yönetimi partizan maçı öncesinde ozan tufan'ın menajeri mirsad türkcan ile bir araya gelmişti. Mert hakan yandaş ve jose sosa'nın transferleri sonrası ilk 11'deki yeri tehlikeye giren ozan tufan konusundaki son kararı.

Spor ailesinin bir üyesi olan mirsad türkcan'ın daveti üzerine, sırbistan'da başkanımız.

Mert hakan yandaş ve jose sosa'nın transferleri sonrası ilk 11'deki yeri tehlikeye giren ozan tufan konusundaki son kararı. Kaldı ki, böyle bir düşünce olmuş olsa ilk olarak ebedi dostumuz fenerbahçe kulubü ile görüşme yapmayı tercih ederdik. Devler ligi'ne uçmak için saldır kartal! Yönetimin kararını bekleyen ozan tufan, şu ana kadar beşiktaş ile bir görüşme yapmadı. Beşiktaş yönetimi partizan maçı öncesinde ozan tufan'ın menajeri mirsad türkcan ile bir araya gelmişti. A spor'un haberine göre ise beşiktaş, ozan tufan'ın transferi konusunda bursaspor ile her konuda anlaştı. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın alanyaspor döneminden bu yana beğendiği ve takımında görmek istediği ozan tufan için resmi hamle. Dalga konusu oldu 20 yaşındaki futbolcunun 2012 yılında attığı tweetler sosyal medyada dalga konusu oldu. Siyah beyazlı kulübün yemekte bir araya geldiklerini fakat ozan tufan'la ilgili herhangi bir görüşme olmadığını resmi internet sitesinden açıkladı. En son rvp'yi beşiktaş'a getiren turgay demir tarafından iddia eidlen transfer haberi. Üç büyüklerde transfer için hareketli saatler yaşanırken yeni bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın ozan için bir kez daha teklif yapması durumunda tolgay'ın bu defa pakette yer alıp almayacağı bilinmiyor. Transfer sürecinin artık resmen başlamasıyla beşiktaş da en büyük rakiplerinden fenerbahçe'nin yıldız ismine göz koyduğunu gösterdi.

Beşiktaş, fenerbahçe'den ozan tufan'la transfer görüşmesi yapıldığına dair çıkan haberleri yalanladı ozan tufan transfer. Öğrendiklerini yazın unutmaması için öneriler.

Posting Komentar

0 Komentar